Вчора
20 червня
19 червня
18 червня
17 червня
15 червня
14 червня
13 червня
10 червня
8 червня
4 червня
31 травня
26 травня
23 травня
22 травня
21 травня
20 травня
18 травня
15 травня

Голова Сумської районної ради Геннадій Демʼяненко: «Зібрані на аукціоні 350 тисяч підуть на придбання засобів нічного бачення нашим військовим»

У п’ятницю, 17 травня, у Сумах відбувся аукціон на підтримку сумської 117 бригади ТрО Збройних Сил України, який організовано за ініціативою ГО «Ділові українські жінки» в Сумській області та ГО «Захисники Сумщини».

На заході виступали артисти міста Суми, танцювальні колективи, були запрошені зіркові гості – музикант «Pianoboy» та відомий телеведучий, знавець продукції зі знаком якості Костянтин ГРУБИЧ.

Завітав на аукціон й голова Сумської районної ради Геннадій ДЕМ’ЯНЕНКО: «У нас є хлопці, дівчата, які боронять нас і кожного дня, ризикуючи життям, наближають нашу перемогу! Такі благодійні заходи – це черговий крок допомоги та підтримки наших військових. Це важливо, ми повинні об’єднуватися, робити все, щоб бійці були забезпечені всім необхідним. Дякую організаторам за можливість бути корисним та відчути цю спільну українську силу».

Загалом, під час благодійного аукціону вдалось зібрати близько 350 тисяч гривень, за які буде придбано прилади нічного бачення для захисників Сумщини.

4 листопада
3 листопада