25 квітня
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

Голова Сумської райради Геннадій Демʼяненко: «Ми цінуємо вклад сумської СБУ в перемогу»

25 березня 1992 року Верховна Рада України прийняла закон «Про Службу безпеки України». Цей день з 2001 року згідно з Указом Президента України № 193/2001 «…ураховуючи заслуги Служби безпеки України у справі захисту державного суверенітету України, конституційного ладу, територіальної цілісності, законних інтересів держави, забезпеченні прав і свобод людини і громадянина…» відзначається як День Служби безпеки України.

«Сумська СБУ – це сучасна спецслужба. Робота її військовослужбовців зазвичай у тіні, переважно вона невидима для багатьох, але кожен з нас цінує їх внесок і ризик, який вони щоденно приймають. Вони є героями, що захищають країну та забезпечують нашу безпеку, мир та стабільність. Особливо зараз, коли ворог намагається розколоти нас зсередини. Вони оберігають державу від окупантів, колаборантів, диверсантів та терористів. Цей день – чудова нагода висловити подяку за їхню важливу роботу та жертовну службу, побажати міцного здоров’я, мирного неба та безпеки у всіх їх справах», – привітав усіх причетних до свята голова Сумської районної ради Геннадій ДЕМ’ЯНЕНКО.

Працівники Служби безпеки України – це висококваліфіковані службовці, які знаходяться на передовій захисту національної державності, боротьби з тероризмом, контррозвідки, кібербезпеки, бойових та спеціальних операцій на фронті. Їхні дії є рішучими, стриманими та ефективними.

4 листопада
3 листопада