Вчора
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня

Голова Сумської райради Геннадій Дем’яненко поставив остаточну крапку у відставці лебединського мера

Вчора, 7 березня 2023 року новообраний голова Сумської районної ради Геннадій ДЕМ‘ЯНЕНКО з робочою поїздкою відвідав Лебединську міську територіальну громаду, що є однією із найпотужніших громад нового укрупненого Сумського району. Зокрема, разом із головою фракції політпартії «Слуга Народу» Володимиром ГОРДІЄНКО взяв участь у тридцять третій сесії Лебединської міської ради восьмого скликання та відвідав місцеву лікарню.

Геннадій ДЕМ‘ЯНЕНКО, – «Останнім часом Лебединщина сколихнула всю Сумщину прецедентом припинення повноважень голови громади. За це рішення проголосувало 32 із 34 депутатів від складу ради. Усунутий голова оскаржив в судовому порядку це рішення та в січні цього року «програв». Відтепер та до кінця війни обов’язки голови громади буде виконувати Світлана ГОРОШКО, представник нашої політичної сили, професійний та вольовий керівник. Імпонує, що після ґрунтовного вивчення та обговорення питань на постійних комісіях, рішення сесією приймались консолідовано усіма фракціями та одноголосно. Ми готові усіляко допомагати громадам району в вирішенні їх буденних питань життєдіяльності, особливо в умовах військового стану».

Загалом на засіданні сесії було розглянуто понад п’ятдесят питань, серед яких звіт про виконання бюджету та використання цільових фондів, затвердження статутів комунальних підприємств, земельні питання та інше. Окрім того, під час виступу Геннадія ДЕМ‘ЯНЕНКА на засіданні сесії депутати звернулись із проханням посприяти вирішенню питання ремонту дороги «Суми-Лебедин».

«В рамках нашого візиту почуті проблеми Лебединської громади та налагоджена комунікація з представниками місцевої влади для подальшої співпраці. Надзвичайно корисне спілкування з представниками громадськості та мешканцями Лебединщини, почув багато чутливих питань життєдіяльності громади, ознайомився з інфраструктурою». – відзначив Геннадій ДЕМ‘ЯНЕНКО.

4 листопада
3 листопада