Вчора
25 квітня
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня

Губернатор попередив правоохоронців, щоб тримали на контролі витрати по COVID-2019

Таке завдання під час прес-конференції перед правоохоронцями поставив Роман Грищенко та наголосив, що особисто контролюватиме це питання.

Усі кошти, які виділяються державою для боротьби з коронавірусною пандемією мають йти виключно за призначенням. Це, за словами Романа Грищенка, стосується як гуманітарної допомоги, так і коштів благодійників, які нині активно підтримують медичну галузь Сумщини.

“Я попереджаю силовиків, щоб дивилися уважно, адже хтось може захотіти “нагрітися” на коронавірусних коштах”, – прокоментував губернатор і додав, що працівники прокуратури, СБУ та національної поліції нині володіють усією ситуацією та все бачать. Тримає це питання на особистому контролі й губернатор Сумщини Роман Грищенко, адже недопущення розкрадання державних коштів – його принципова позиція.

Серед іншого голова облдержадміністрації з обережністю натякнув на можливе відновлення роботи міського аеропорту.

“Є така надія, що з’явиться аеропорт. На сьогодні ми розглядаємо три пропозиції і приймемо ту, яка буде найвигідніша для області, для міста Суми. Бо ми розглядаємо відновлення роботи аеропорту в контексті всієї Сумщини. Але поки про це зарано говорити”, – сказав він.

Роман Грищенко також подякував жителям області за дотримання всіх карантинних вимог, а медикам і небайдужим громадянам, зокрема, за вжиття заходів задля недопущення розповсюдження COVID-2019 на Сумщині.

 

4 листопада
3 листопада