Вчора
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня

Губернатор Сумщини дотримав слово: почалися перші зрушення по аварійній дорозі біля Ямпільської школи №2.

Розпочався процес передачі аварійної дороги біля Ямпільської школи №2 на баланс ДП «Дороги  Сумщини».

Сьогодні 800 м занедбаної дороги обстежила спеціальна комісія під головуванням начальника Управління інфраструктури Сумської облдержадміністрації Володимира Дудченка. Про це на своїй сторінці в Фейсбук написав депутат Ямпільської районної ради Олександр Соломко.

«Маємо перші зрушення по аварійній дорозі біля Ямпільської школи №2. Після нашої зустрічі з головою Сумської обласної державної адміністрації Романом Грищенком, дорога, яка понад 20 років не мала власника і не ремонтувалась, передається на баланс ДП «Дороги Сумщини», вирішується питання проведення її ямкового ремонту вже в цьому році”,- написав він.

За словами Олександра Соломка, під час обстеження, провідний інженер ДП «Дороги Сумщини» Микола Іллющенко продовжував доводити, що дорога має належати Ямпільській селищній раді і пропонував взяти на баланс лише ділянку від колишньої  птахоферми до повороту до станції юннатів.

“Ми ж відстоювали позицію, що вся ділянка дороги має перейти на баланс ДП «Дороги Сумщини», як і було домовлено з очільником області. Більше того, в ході роботи комісії було встановлено, що на даний час без власника перебуває ділянка не 800 метрів, як повідомлялось раніше, а 1 км 600 метрів (до перехрестя з дорогою Береза-Ямпіль-С.Буда).  Тож ми наполягаємо на тому, щоб вся ця ділянка перейшла на баланс області і отримала відповідне фінансування. Остаточне рішення буде прийнято вже в понеділок у Сумській обласній державній адміністрації”, – уточнив депутат.

Нагадаємо, питання незадовільного стану автомобільної дороги біля Ямпільської школи №2 було підняте під час візиту до Ямполя губернатора Сумщини  Романа Грищенка, який пообіцяв вирішити це питання.

4 листопада
3 листопада