Вчора
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

Губернатор Сумщини пообіцяв, що дорогу Шостка-Ямпіль відремонтують повністю вже цього року

Голова Сумської обласної державної адміністрації Роман Грищенко повідомив про перші результати роботи над проблемами, які були озвучені 10 червня  під час його попереднього візиту до Ямполя

Дорога та, що ми дивилися минулого разу (мається на увазі ділянка дороги Ямпіль-Прудище-Папірня біля Ямпільської загальноосвітньої школи №2), передана на баланс ДП «Дороги Сумщини». Сьогодні мною було підписано відповідне розпорядження, зараз нею займаються дорожні служби.

Рішення про виділення фінансування робіт по ремонту шлюзу на річці Івотка передано на обласну раду, вже було попереднє засідання комісії… Тому це питання ми також вирішимо в цьому році.

Ми звернулись до «Укрзалізниці» по залізничній зупинці Івотка, зараз наше звернення перебуває на розгляді. Вирішується питання, щоб на ній зупинялись два пасажирські потяги.

Дорога з Шостки до Ямполя буде зроблена в цьому році поточним середнім ремонтом від знаку до знаку. Ямковим ремонтом буде зроблена дорога з Ямполя до С. Буди і зараз ще розглянемо питання про ремонт дороги в бік  Глухова.

Джерело: yampil.info

4 листопада
3 листопада