25 квітня
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

Губернатор Сумщини пообіцяв зайнятися проблемними дорогами на Ямпільщині

Про це за підсумками зустрічі з представниками районних ЗМІ у Фейсбуці написав депутат Ямпільської районної ради, журналіст Олександр Соломко.

Зокрема, він звернув увагу керівника області Романа Грищенка на безхозну аварійну ділянку дороги біля Ямпільської школи №2, яка вже більше двох десятків років не бачила ремонту. Губернатор Сумщини запевнив, що допоможе з цим, додавши, що проблему можна зрушити з місця після того, як дорога перейде у власність області.

Щодо ще однієї проблемної точки – ремонту дороги Ямпіль-Шостка, який вже розпочався від Шостки і може цього року не дійти до найбільш аварійної ділянки між Привокзальним та Уском, – Роман Грищенко запевнив, що обласна влада сподівається цього року таки довести ремонт дороги до Ямполя.

«Цього року нам обіцяють додаткові кошти на дороги, які ми плануємо направити саме на дорогу Шостка – Ямпіль. Вона має велике значення, адже веде до госпітального округу. Саме тому ми приділяємо їй стільки уваги»,  – процитував у своєму дописі губернатора Олександр Соломко.

4 листопада
3 листопада