Вчора
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

Губернатор Сумщини відстояв інтереси жителів – в області буде утворено 5 районів

Тепер замість попередньо оголошених трьох на Сумщині утворять п’ять районів  – як це на державному рівні й відстоював голова облдержадміністрації Роман Грищенко.

Конотопський, Охтирський, Роменський, Сумський та Шосткинський  – сама така кількість районів буде незабаром утворена на Сумщині.  І це – не без участі керівника області, який дослухався до побажань людей і зробив все можливе саме для такого розв’язання ситуації. Бо таке формування районів – не тільки зручне для місцевих жителів, а й географічно правильне.
Записати собі в актив це досягнення напередодні виборів вирішила й обласна рада.
Як стало відомо, вона вже давно дала погодження, яке на офіційному рівні підписала заступник голови ради Токаря Тетяна Головко, про створення на Сумщині лише  трьох районів: Сумського, Конотопського і Шосткинського. І після того, як у ситуацію втрутився керівник області, виступи у публічній площині різко змінилися і виявилося, що обласна рада постійно «відстоювала» це питання.
Хоча насправді, вона знехтувала побажаннями людей. Та більш того, відсторонилася від реалізації реформи децентралізації, яка триває упродовж трьох років, начхавши на думки жителів Сумщини.

4 листопада
3 листопада