Вчора
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня

Хто стоїть за фейковим мітингом проти Лук’яненка?

Нові цікаві факти спливають навколо ситуації з Сумським НВО, яка останнім часом все більше схожа на замовлену кампанію, спрямовану на дискредитацію генерального директора АТ «СМНВО-Інжиніринг» Володимира Лук’яненка та рейдерське захоплення заводу.

Сьогодні, 26 травня, біля готелю «Ювілейний», де проходила прес-конференція представників підприємства, зібрався мітинг, учасники якого з плакатами, що дискредитують Володимира Лук’яненка та Сумське НВО, перекрили дорогу, заблокували рух транспорту і активно, з використанням гучномовців, заважали проведенню заходу.

Здавалося б, нічого особливого, люди вимагають свої зарплати і мають на це право. Ось тільки виявилося, що більшість із них не можуть навіть чітко пояснити, чому на плакатах опинилося прізвище Лук’яненка, а не Цимбала та Григоришина. Адже більшість із тих, хто брав участь у мітингу, працювали в період керування останніх, і вся заборгованість (з невідомих нам причин) накопичилася саме тоді.

Необізнаність учасників мітингу підтверджує коротке відео, на якому люди говорять, що працювали у період до 2019 року, але при цьому чомусь завзято звинувачують у боргах Лук’яненка. Були такі, що пішли із заводу, проробивши кілька місяців при Лук’яненку, але навіть вони переважну більшість заборгованності отримали при керівництві Цимбала та російського бізнесмена Григоришина. Тому людям, які просили пояснити цю ситуацію, одразу починали хамити та обзивати їх провокаторами, зриваючись на крик, починали скандувати чітко прописані кимось гасла.

Насправді ж Володимир Лук’яненко, який у 2019 році взявся витягувати завод із боргів, отримавши його на стадії банкрутства, ніяким чином до діяльності своїх «попередників» Цимбала і Григоришина не причетний. Навпаки, за недовгий час роботи Лук’яненка на підприємстві нарешті почалися виплати зарплати минулих років, згідно з графіком, і якби не сплановане рейдерське захоплення заводу, виплати продовжували б виплачуватися у повному обсязі.

Навіщо ж люди, які прийшли на мітинг, навмисно перешкоджають новому керівнику нормально працювати, дискредитиють його і завод, сприяють рейдерському захопленню підприємства, у той час коли вони нібито мають бути зацікавлені у швидкому отриманні коштів, радіти і сприяти цьому?

Очевидно, що все це – ознаки замовленого фейкового мітингу, організованого особами, зацікавленими у дискредитації діючого керівника підприємства. Схоже на те, що за людьми стоять ляльководи, які заради власних інтересів хочуть заблокувати діяльність заводу, перекрити виплати зарплат і таким чином дестабілізувати ситуацію на підприємстві та в цілому в Сумах.

4 листопада
3 листопада