Вчора
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

«Гідросфера» є авторизованим сервісним центром BOSCH-Термотехніка в Україні

Компанія «Гідросфера» приділяє особливу увагу сервісному обслуговуванню і дбає про підвищення його якості, аби найбільш повно задовольнити потреби своїх Клієнтів.

Підтвердженням цього є той факт, що «Гідросфера» має статус авторизованого сервісного центру BOSCH-Термотехніка в Україні. Працівники компанії надають послуги з сервісного гарантійного обслуговування, налагодження та монтажу обладнання відповідного бренду. Засвідчує це сертифікат від компанії ТОВ «Роберт БОШ Лтд».
«Техніка BOSCH вже багато років займає лідируючі позиції на ринку, має хорошу репутацію. Вона відрізняється практичністю, якістю, надійністю і широким функціоналом. Утім важливо пам’ятати, що за кожним таким апаратом необхідний професійний догляд. Наші співробітники мають великий досвід в обслуговуванні опалювального обладнання, у тому числі й бренду BOSCH. Фахівці компанії постійно підвищують свою кваліфікацію і у своїй роботі на перше місце ставлять якість наданих послуг», – розповів директор ТОВ «ІБК «Гідросфера» Григорій Магденко.
За його словами, компанія пропонує жителям Сумщини лише якісне, оригінальне обладнання від перевірених виробників. Так, на сьогоднішній день, «Гідросфера» не просто реалізує продукцію інноваційних марок (ARISTON, BOSCH, BAXI, VIESMANN, WILO, ALTEK, ECOSOFT) – від газових та електричних котлів, сонячних батарей до насосів та каналізаційних труб, а є їхнім офіційним сервіс-центром. Завдяки цьому працівники компанії можуть гарантовано надавати сервісну підтримку і обслуговування. Що є дуже важливим аспектом.

Жителі Сумщини можуть замовити опалювальну техніку, завітавши або зателефонувавши до магазину компанії «Тепломережа» (адреса: м. Суми, вулиця Юрія Вєтрова, 4. Телефон: (0542) 66-11-44. Моб: 066-08-79-155 та 098-55-78-866).

Звернувшись до «Гідросфери», можна бути спокійними, що все буде зроблено якісно, оперативно і комплексно.

4 листопада
3 листопада