Вчора
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

Ігор Кузьменко: Люди з радістю зустрічають бригади “АМК РЕМ-БУД”

Ігор Кузьменко – молодий, але дуже перспективний майстер ТОВ «АМК РЕМ-БУД». У компанії він працює один рік, у дорожньому будівництві вже 5 років.

Народився Ігор у Шосткинському районі, першу спеціальність «будівництво» отримав у Глухівському технікумі, а потім закінчив із червоним дипломом магістра Київський національний університет будівництва і архітектури.

Із найбільших об’єктів, над якими Ігор Кузьменко працював в АМК РЕМ-БУД, були дороги у Кролевецькому, Глухівському та Охтирському районах. А всього протягом 2020 року в нашій компанії вдалося реалізувати близько 20 об’єктів.

«Планів на цей рік дуже багато, тож стараємося виконати максимум. Працюємо і у вихідні дні, як сонце встає, як сонце сідає», – говорить майстер.

За його словами, працюючи над новими дорогами, завжди цікаво спостерігати за реакцією місцевих жителів. Наприклад, у селі Скуносове люди до цього навіть не бачили такої техніки, як в АМК РЕМ-БУД.

«Коли ми почали роботи, стали вирівнювати профіль під грейдер, люди були просто в шоці. Не думали, що тут кластимуть асфальт. Думали, що, як зазвичай, полатають ями і на цьому все, а тут задіяли багато машин, усі їздять, робота кипить. Для місцевих жителів це було справжнє здивування, тому наші бригади зустріли з великою радістю», – розповів майстер.

На даний момент він керує двома бригадами: одна займається ямковим ремонтом – це 6-7 людей, а інша – у складі 4 людей – працює з асфальтоукладчиком. Раніше на чолі Ігоря Кузьменка працювало й більше 100 людей. Каже, для нього це легко, хоч і вимагає великої відповідальності, головне – розпочати і впевнено рухатися вперед.

«За рік на АМК РЕМ-БУД відбулися суттєві зміни: стало набагато більше техніки, більше працівників», – зазначає майстер.

Ігор Кузьменко повністю віддається роботі, поки ще не одружений, але, звичайно ж, мріє створити міцну родину. Що ж до вільного часу, то за можливості вирушає на рибалку або грає у футбол чи волейбол.

4 листопада
3 листопада