Вчора
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

Ігор Перепека: Сумських перевізників забули вчасно попередити про перекриття Харківського мосту

Як ми сьогодні повідомляли, з півночі вівторка, 4 серпня, рух на вул. Харківській (від перехрестя з вул. Героїв Сумщини до перехрестя з вул. Прокоф’єва та пр. М. Лушпи) буде повністю перекритий. Перекриють і Харківській міст. Такі зміни пов’язані з проведенням реконструкції вул. Харківської.

Комунальний транспорт «Електроавтотрансу» уже опублікував схему частково змінених маршрутів. А ось як курсуватиме приватний маршрутний транспорт, яким користується 70% сумчан, — наразі невідомо. За словами, депутата Сумської міськради Ігоря Перепеки, про перекриття мосту приватних перевізників повідомили занадто пізно — тож зараз вони не розуміють, як завтра відбуватиметься рух маршрутних таксі. Аби донести інформацію про зміни руху, перевізників зібрали тільки сьогодні о 14:00.

«Перекривати центральний міст у такому місті — це безумство… Завтра люди не потраплять вчасно ні на роботу, ні в лікарні, бо ніхто не розуміє, як працюватиме транспорт… Це не працює просто так: для початку потрібно було внести зміни у схему маршрутів, узгодити з перевізниками… Як тепер водіїв організувати… завтра буде реальний колапс», — заявив  Ігор Перепека.

Моё мнение по поводу перекрытия Харьковского моста.

Опубліковано Igor Perepeka Понеділок, 3 серпня 2020 р.

4 листопада
3 листопада