Вчора
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

Ігор Васильєв: “День Незалежності – це свято єднання, і Підопригори об’єднали всю Сумщину!”

20 серпня, напередодні Дня Незалежності України, на Сумщині вже всьоме феєрично пройшов “Kvartal FEST” у селі Підопригори.

Цьогоріч громади та райони Сумщини представляли свої «родзинки» – туристичні маршрути, гастрономічні та народні традиції, культурні надбання, – у куренях.

Біля куреню Сумського району вдалося поспілкуватися з народним депутатом України від партії «Слуга народу» Ігорем Васильєвим, який поділився своїми емоціями та враженнями від дійства:

«День Незалежності України – це в першу чергу свято єднання. І сьогодні тут, в Підопригорах, – вся Сумщина! Мені приємно бачити, як люди відпочивають, радіють і пишаються нашою країною. Звідусіль лунають пісні, біля кожного куреня господині пригощають фірмовими стравами від громад, – атмосфера просто неймовірна!

Цьогоріч наша зустріч – особлива, адже вона присвячена 30-річчю з дня народження нашої держави. Тож сьогодні разом відпочиваємо, надихаємося, ділимося культурними цінностями нашого Сумського району і Сумщини в цілому, отримуємо задоволення від виступу «95-го кварталу» і чудової Насті Каменських (NK)!

Щиро вітаю сумчан, мешканців і гостей Сумщини з нашим найголовнішим святом – Днем Незалежності України!».

4 листопада
3 листопада