Вчора
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня

Ігор Васильєв про будівництво дитячого реабілітаційного центру в Сумах: «Уже виконано 30% запланованих робіт»

У Сумах на базі дитячої лікарні Святої Зінаїди триває будівництво Центру медичної реабілітації для дітей. Цей заклад буде єдиним на Сумщині, де надаватимуться послуги для дітей з проблемами опорно-рухового апарату, захворюваннями нервової системи та іншими патологіями.

«Центр наш буде ексклюзивним, оскільки тут буде проводитись не тільки реабілітація для пацієнтів з обмеженими фізичними можливостями, а й профілактика різноманітних ускладнень та дитячої інвалідності», – розповідає Вікторія Бугаєнко, в.о. директора дитячої клінічної лікарні Святої Зінаїди.

Будівництво відвідав народний депутат України Ігор Васильєв, щоб проінспектувати хід робіт. Так, на сьогодні виконано вже близько 30% запланованого: повністю утеплений фасад, дах, проведена модернізація будівлі. Наразі вже підключене опалення, тривають оздоблювальні роботи всередині приміщення.

«З початку поточного року з державного бюджету на будівництво цього центру виділили 3,5 млн. грн., і на сьогодні ми додаємо ще 12 млн, оскільки бачимо, що підрядник працює з дотриманням термінів і навіть трохи з випередженням», – говорить Ігор Васильєв.

Будівництво такого закладу – це великий плюс для дитячої медицини Сумщини: раніше батькам хворих дітей доводилося шукати місце для лікування дитини в інших областях України та витрачати на це великі кошти.

«Ми робимо все для того, щоб навпаки – з інших областей до нас приїжджали, і щоб наші дітки лікувалися у комфортних умовах та отримували якісну меддопомогу», – запевняє нардеп.

4 листопада
3 листопада