Вчора
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

Ініціативу нардепа Тетяни Скрипки підтримав Сумський центр професійно-технічної освіти з дизайну та сфери послуг

Народний депутат Тетяна Скрипка не лише започатковує нові ініціативи, а й займається активним втіленням їх у життя. Так, кілька днів тому парламентарка повідомила про створення світловідбиваючих пов’язок для безпеки сумських школярів, які пересуваються містом за відсутності вуличного освітлення. Тепер до важливої справи долучився Сумський центр професійно-технічної освіти з дизайну та сфери послуг.

“Допомога звідусіль. І не мріялось раніше про таку самовідданість людей, що тебе оточують, знайомих і незнайомих. Про таку єдність, про таку кількість добрих слів, про підтримку.
🤝І ось знову рука допомоги. Шити світловідбиваючі пов’язки для сумських школярів взявся Сумський центр професійно-технічної освіти з дизайну та сфери послуг. Наталія Цьома, яка очолює заклад, та старший майстер Тетяна Бізюкова надали рекомендації щодо вибору тканини. Разом обговорили об’єм роботи і терміни. Виготовлені пов’язки передамо безпосередньо у школи.
🙏Ось так діють наші освітяни, попри відсутність опалення і відключення світла. Наче все життя були волонтерами. Захоплююсь, пишаюсь! Так переможемо!🇺🇦” – написала Тетяна Скрипка на своїй сторінці у Фейсбуці.

4 листопада
3 листопада