Вчора
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

Історію про вбивство молодого прикордонника з Глухова покажуть на одному із центральних телеканалів країни

Один із випусків ток-шоу “Говорить Україна” буде присвячений вбивству 25-річного прикордонника із Глухова.

Про це у Фейсбуці повідомила Оксана Ковальова.

“Шеф – редактор “Говорить Україна” затвердила мою тему про вбивство 25-річного Сергія. .. І ще: в рамках програми ситуація може бути перевернута з ніг на голову, і те, що люди бачать на екрані, як правило сильно відрізняється від того що очікували звернулися. Ток-шоу воно і є ток – шоу. Тому не забувай приказку “Сім разів відміряй …”, – написала вона.

Сьогодні, 27 липня, біля скверу Бортнянського та Березовського у Глухові сестра Сергія Кобцева Юлія розпочала збір підписів. Говорить, що основна мета – привернути якомога більше уваги суспільства до даної справи, щоб правоохоронці належним чином проводили розслідування смерті її брата. Підписи будуть передані місцевим та обласним органам влади.

Нагадаємо, що в ніч із 3 на 4 червня був по-звірячому вбитий молодий хлопець, прикордонник. 25-річний Сергій помер у реанімації, не приходячи до тями. Осіб, підозрюваних у тяжкому злочині, троє. Усі вони добре відомі в Глухові. Однак замість утримання під вартою хлопці вільно гуляють містом і навіть навколишніми селами. Усе це люди фіксують на камери, адже офіційно один із підозрюваних перебуває під домашнім арештом і цілодобовим наглядом.

4 листопада
3 листопада