19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня

Керівник “АМК РЕМ-БУД” Андрій Куковенко отримав подяку від Мінрегіону за якісне будівництво спорткомплексу на Київщині

Почесну відзнаку очільнику нашої компанії вручив під час відкриття Академії спорту губернатор Київщини Василь Володін.
Голова Київської облдержадміністрації високо оцінив якість будівництва масштабного спорткомплексу у Бучі, яке у визначені терміни завершила “АМК РЕМ-БУД”, та зазначив, що колектив компанії доклав максимум зусиль, аби заклад запрацював якнайшвидше із якісним виконанням робіт.
В свою чергу керівник “АМК РЕМ-БУД” Андрій Куковенко подякував за надану довіру та ефективну співпрацю, а також додав, що для компанії – за честь бути причетними до будівництва об’єктів, де виховуватиметься майбутня гордість України.
“Для нашого колективу це – висока відзнака за проведену роботу. З упевненістю можу сказати, що наші працівники зробили все на найвищому рівні, адже якість робіт – наш головний пріоритет, якому ми неухильно слідуємо вже багато років поспіль. Ми готові до реалізації ще більш масштабних проєктів. Для цього маємо усе необхідне: успішний досвід, надійну команду та сучасний автопарк техніки”, – зазначив керівник “АМК РЕМ-БУД” Андрій Куковенко.
Він наголосив, що компанія сповнена сил та енергії, аби й надалі працювати над розбудовою української інфраструктури.
Нагадаємо, що спорткомплекс у Бучі зводили в рамках програми Президента “Велике будівництво”. Об’єкт розраховано на 570 відвідувачів у день. Академія спорту буде використовуватися в тому числі для змагань з олімпійських видів спорту всеукраїнського та міжнародного значення.
4 листопада
3 листопада