Вчора
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

Керівник “АМК РЕМ-БУД” Андрій Куковенко: “Відчуваємо велику відповідальність за створення спортивного магніту Київщини”

Компанія АМК РЕМ-БУД бере участь у масштабному будівництві сучасної Академії спорту в місті Буча Київської області. Роботи проходять у рамках програми Президента України Володимира Зеленського “Велике будівництво”.

На території багатофункціонального комплексу облаштовано п’ять спортивних майданчиків. Збудовано два міні-футбольних поля зі штучним покриттям, баскетбольний майданчик із поліуретановим покриттям, багатофункціональний майданчик і майданчик для занять зі street-файту.

При проєктуванні було враховано потреби маломобільних відвідувачів: влаштовано пандуси, санвузли, необхідні параметри дверних прорізів. Це дозволить проводити спортивні заходи та змагання осіб з інвалідністю.

Наразі працівники АМК РЕМ-БУД займаються проведенням внутрішнього оздоблення та зовнішніми роботами. Наші майстри обіцяють вчасно впоратися із покладеними завданнями і викладаються на максимум задля отримання відмінного результату.

Академія спорту буде використовуватися для змагань з олімпійських видів спорту всеукраїнського та міжнародного значення, проведення занять з міні-футболу, баскетболу, волейболу, гандболу, великого тенісу. Крім цього, тут проводитимуться заняття з фізичної культури бучанських шкіл.

Міський голова Бучі Анатолій Федорук щотижня приїжджає на об’єкт з інспекцією і тримає на особистому контролі будівництво, аби пересвідчитися, що роботи ведуться згідно з планом і дотримуються стандарти якості та безпеки, адже Академія спорту перш за все будується для дітей.

«Ми відчуваємо велику відповідальність за створення спортивного магніту Київщини, тому докладаємо усіх зусиль, щоб виправдати очікування Замовника та громади міста Буча, які покладаються на команду “АМК РЕМ-БУД”. Запевняю: всі роботи проводяться на 100% якісно і професійно, а також будуть завершені відповідно до графіку. Працюємо над тим, щоб уже до 30-ї річниці Незалежності України Буча отримала свою сучасну Академію спорту!» – сказав генеральний директор компанії «АМК РЕМ-БУД» Андрій Куковенко.

4 листопада
3 листопада