Вчора
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

Керівник Вільшанської ОТГ Михайло Мельніков відзначив роботу «АМК РЕМ-БУД»

Керівник Вільшанської ОТГ (Роменський район) Михайло Мельніков високо оцінив якість відремонтованих доріг та відзначив сучасне технічне забезпечення компанії.

Для «АМК РЕМ-БУД» якість та оперативність – головні пріоритети у роботі. Саме такі підходи до реалізації проєктів дозволяють отримувати відмінні результати і задовольняти очікування замовників.

Так, компанія «АМК РЕМ-БУД» отримала черговий позитивний відгук про високу якість проведених робіт – цього разу від Вільшанської ОТГ, де працівники підприємства відновили пошкоджене дорожнє покриття на трьох автошляхах та створили комфортні умови для пересування ними.

«АМК РЕМ-БУД» виступила підрядною організацією по ямковому ремонту низки доріг на території Вільшанської ОТГ: О191009 Зелене-Вільшана, О191030 Вільшана-Більярське-Немудруї, О1911008 Недригайлів-Козельне. Сучасна техніка, яку компанія залучила до оновлення цих автошляхів, дозволила провести усі роботи у стислі терміни та на високому професійному рівні. Не маємо жодних претензій чи нарікань до виконаної роботи», – йдеться у відгуці за підписом очільника Вільшанської ОТГ Михайла Мельнікова.

Він також висловив сподівання на продовження співпраці з «АМК РЕМ-БУД» й на інших дорожніх об’єктах Вільшанської громади.

4 листопада
3 листопада