25 квітня
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

Колишня секретарка Глухівської міськради не полишає намірів повернутись на займану посаду

На базі Медіа-платформи «ВІЛЬНА» відбулась прес-конференція екссекретаря Глухівської міської ради Олени Демішевої.

«2016-2017 рік точилася боротьба. У 2018 році частина депутатів повністю переметнулися, перекупилися і стали на боці колишнього міського голови… 25 березня ми підготували проекти рішення з інформацією, що заяви міського голови немає. Він вже публічно заявляв, що готовий працювати, якщо депутати будуть нормально працювати і буде чим розвивати місто.»

«Готовий працювати»? Чи то забула, чи то не схотіла озвучувати екс-секретар, що мера не бачили на робочому місті майже два роки, що за час знаходження на посаді градоначальника в особі Мішеля Терещенка місто занепало, поростало бурьянами, дороги розбивались, крісла начальників займали одіозні особи, зокрема відомий на все місто винуватець смертельної ДТП.

“Слизькою більшістю” називає Олена Демішева рішення 18 народних обранців звільнити його від займаної посади, а разом і секретаря міськради. Колишня чиновниця досі наголошує, що частина депутатів не є депутатами, посилаючись на суди. Знову ж таки, не анонсуючи багаточисельні програні суди і збіднілий через це бюджет.

Більш того, на її думку Офіс Міністерства Юстиції не набрався сміливості винести рішення про рейдерський захват влади у Глухові, посилаючись на законність дій депутатів, що нині Олена Миколаївна спростовує у суді.

Поступове налагодження справ з приходом Юрія Бурлаки на посаду секретаря міськради вона не озвучує, як і роботу підприємства Зеленбуд у борг з метою приведення міста до ладу, напроти приписує собі заслуги у економії грошей. Замовчує про звільнення начальника ЖЕКу за власним бажанням з займаної посади і небажання його працювати через відсутність необхідної техніки. Зубожілий трактор, який Олександр Стецюк, забрав назад у лікарню, вважає «сплавленим».

«Коли я залишала посаду в нас було перевиконання бюджету більше 1,5 мільйони, станом на 01.06 в нас мінус 5 мільйонів, техніку сплавляють, ЖЕК руйнують», – сказала вона.

Демішева має надію виграти суд та повернутись на займану посаду «в кращому випадку у серпні», готується до жовтневих виборів. «Ми формуємо команду, – поділилась планами Олена Миколаївна, – збираються депутати, чесно пройти вибори, обрати нового міського голову»

На питання журналіста щодо повернення суми компенсацій за незаконні звільнення начальника БТІ та соцзахисту у розмірі 118 тисяч і 30 тисяч відповідно, Демішева не надала чіткої відповіді:

“118 тисяч – в вас неправдива інформація, рішення суду немає, воно оскаржується. Прокурори думають, що вони помилилися і неправильно висунули мені обвинувальний акт.”

Чи користуєтеся ви, на вашу думку, підтримкою глухівчан?“, – спитала журналістка

“Є в мене друзі і люди, які в мене вірять. Це підтримка? Підтримка. Який відсоток, я не можу сказати. За п`ять років ми програли інформаційну війну, це точно. Тому що будь-яке нормальне явище, його постійно спаплюжували, перекручували, і сформували мені антирейтинг.”, – емоційно висловилась колишня чиновниця

В звичній манері Олена Миколаївна не втратила можливості розповісти про місцеві ЗМІ, які, вона зневажливо називає “жовтою пресою”, та акцентувала увагу на тому, що не рветься до влади, хоча ще декілька хвилин тому підкреслила, що формує свою політичну силу перед виборами. Ось такий парадокс!
Джерело: hlukhiv.info

4 листопада
3 листопада