Вчора
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня

Коментар директора сумського департаменту інфраструктури щодо звинувачення у порушенні карантину

Директор департаменту інфраструктури Сумської міськради Олександр Журба не вважає порушенням роботу комісії з визначення перевізників для вивезення сміття. Так він прокоментував заяву до поліції про те, що учасники комісії не дотримувались карантинних обмежень, а саме соціальної дистанції.

«Приміщення обиралося тоді, коли був саме в місті розпал цей із коронавірусом, була постанова, були обмеження і приймалося рішення, що взагалі у зв’язку з COVID-19 буде відбуватись конкурс чи не буде. Тому, щоб не затягувати цю процедуру, я запропонував приміщення у департаменті інфраструктури, тому що по другим структурним підрозділам невідомо було — можливо буде чи не можливо. Якби були порушення, був би протокол», — сказав Олександр Журба у коментарі «Суспільному».

До поліції звернувся сумський активіст Володимир Дворниченко, бо, на його думку, члени комісії не дотримувались дистанції та знімали маски. Коли патрульні приїхали на місце, порушень не виявили. Тоді чоловік написав заяву до поліції на поскаржився на бездіяльність патрульних.

За словами речника Нацполіції Сумщини Володимира Крупецьких, заяву у поліції зареєстрували, зараз проводять перевірку викладеним фактам.

4 листопада
3 листопада