25 квітня
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

Компанія «АМК РЕМ-БУД» побудувала сучасний дитсадок у селі Козаровичі на Київщині

У рамках реалізації національної програми «Велике будівництво» компанія «АМК РЕМ-БУД» побудувала ДНЗ на 75 місць у селі Козаровичі Вишгородського району Київської області. Він запрацює уже незабаром.

У дитячому садочку з веселою назвою «Капітошка» створені комфортні та безпечні умови для перебування та навчання 75 дітей чотирьох вікових груп – ясельної, молодшої, середньої і старшої. Це і затишні спальні з теплою підлогою, сучасні меблі та інвентар, зручні вбиральні, а в гральних кімнатах – найновіші іграшки.

Новий ДНЗ дозволить покращити стан дошкільного виховання в селі, адже до цього в Козаровичах дитсадка не було з 80-х років минулого століття, і батькам доводилось віддавати малюків до перезавантажених закладів у сусідні села або ж залишати вдома.

Працівники ТОВ “АМК РЕМ-БУД” виконали загальнобудівельні та внутрішні оздоблювальні роботи, облаштували системи опалення, вентиляції, каналізації, водопостачання, електроосвітлення, пожежної та охоронної сигналізації, блискавкозахисту. Також були облаштовані доріжки, проїзди, тіньові навіси, покриття, обладнано стадіон і спортмайданчик, встановлено огорожу, облаштовано зовнішнє освітлення. Крім того, здійснюється озеленення території дитсадка.

За словами Димерського селищного  голови Володимира Підкурганного, «Капітошка» – п’ятий дитсадочок, який розташований  на території нинішньої Димерської об’єднаної територіальної громади. І  перший, будівництво якого відбулося за роки незалежності.

«Команда компанії «АМК РЕМ-БУД» працювала над будівництвом дитячого садка у Козаровичах з особливим завзяттям, енергійно та дуже сумлінно. Для нас водночас і радість, і відповідальність – створювати найкращі умови для дітей, які будуть тут виховуватися. Запевняю:  якість і надійність наших робіт – на висоті!», – прокоментував генеральний директор ТОВ «АМК РЕМ-БУД» Андрій Куковенко.

4 листопада
3 листопада