Вчора
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

Комунальники облагородили Конотопщину

Упродовж травня-червня фахівці відділу житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури, інфраструктури, енергетики та захисту довкілля райдержадміністрації здійснювали моніторинг стану виконання вимог Закону України «Про благоустрій населених пунктів» на території Конотопського району.

Враховуючи карантинні обмеження, повний перелік заходів акції з благоустрою не був реалізований, але основні заходи були проведені, -прокоментувала начальник відділу Людмила Зерниченко.

Зокрема,  впорядковано та приведено до належного естетичного та санітарного стану прибудинкові та дворові території, дитячі та спортивні майданчики, парки, сквери, інші об’єкти масового перебування та відпочинку населення, упорядковано вулиці, дороги та придорожні смуги, проведено роботи з ліквідації стихійних сміттєзвалищ, упорядкування пам’ятників, кладовищ.

Людмила Зерниченко закликала жителів Конотопського району й надалі підтримувати порядок у рідному краї, постійно долучаючись до проведення заходів з благоустрою, озеленення та поліпшення стану довкілля населених пунктів – і робити це щодня.

Джерело: knt.sm.gov.ua

4 листопада
3 листопада