Вчора
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня

Конфлікт у Сумах: виїзна комісія відмовлялася заходити до квартир сумчан, які вже перехворіли на коронавірус

Конфліктна ситуація виникла сьогодні в Сумах у ДВК 590888 (школа №2). Як повідомив у соцмережах Владислав Діброва, виїзна комісія відмовилася заходити до квартири людей, які подали заявку на голосування вдома.

Йдеться про родину жінки, яка перехворіла на Covid-19, і наразі вже має негативний результат тесту, передає sts.sumy.ua.

“Виїзна комісія у складі 4 чоловіків таки відмовилась заходити до квартири, і тому найсміливішою виявилась голова ДВК, що прийшла і сама видавала бюлетені, в той час, як вказані 4 чоловіки спостерігали за цим на безпечній відстані (у квартиру були відкриті настіж двері, в кімнаті стояв стіл). Епічна картина.

Дуже ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ особисто безстрашній і відповідальній голові ДВК!!! І як я розумію людей, які не признаються, що хворіли на COVID-19, – навіть якщо в тебе вже на руках негативний результат тесту, тобі не повірять, а повірять якомусь сусіду, що наговорює на тебе”, – написав Владислав.
Як видно з допису, зрештою родині все ж таки вдалося реалізувати свої виборче право, але лише після втручання активістів і перш за все завдяки голові комісії пані Оксані Давиденко.

4 листопада
3 листопада