19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня

Конотопщина проситиме кошти для створення водойми, з якої гаситимуть пожежі на торфяниках

Про це йшлося під час наради з представниками Конотопського міжрайонного управління водного господарства та відділу житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури, інфраструктури, енергетики та захисту довкілля райдержадміністрації.

Як повідомив заступник начальника Конотопського міжрайонного управління водного господарства Володимир Могила, у зв’язку з цьогорічними кліматичними умовами – зима без снігу, посушливим осінньо-весняним періодом, рівень Карабутівського водосховища загальною площею 502 га наповнений орієнтовно на 8 млн м³ (при повному об’ємі у 13 млн м³).

За підсумками зустрічі, Попівському та Вирівському сільським головам рекомендовано виготовити відповідний проєкт на облаштування протипожежної водойми на підпорядкованих територіях із залученням консолідованих бюджетів Попівської та Вирівської сільських рад, здійснити розчистку русла річки Куколка для безперебійної подачі води до меліоративних каналів.

Керівництву Конотопського міжрайонного управління водного господарства звернутися до обласного природоохоронного фонду з проханням виділити кошти на облаштування відповідної протипожежної водойми, з якої, за необхідності, може бути подана вода до торфовищ.

Джерело: konotop.in.ua

4 листопада
3 листопада