Вчора
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

Кооператив депутата Сумської облради Валерія Волкова сплатив найбільше податків та добровільних соціальних внесків по Путивльській ОТГ

За підсумками минулого року сільськогосподарський кооператив «Ярославна», засновником якого є депутат облради Валерій Волков, став лідером по наповненню бюджету Путивльської громади – більше за всі працюючі підприємства сплатив податків та відрахувань по соціальним угодам – а це понад 10 млн гривень.

Так, минулого року, за даними Путивльської міськради, загальна сума обов’язкових платежів від п’яти найбільших сільгоспвиробників громади склала 24,3 млн. грн. Усі вони згідно закону сплачували єдиний податок, орендну плату за користування землею, податок з доходів фізичних осіб (як з паїв населення, так і зі своїх працівників). Найбільше було сплачено ССК «Ярославна» – понад 8 млн гривень. У розрізі надходжень виглядає наступним чином: за заробітну платну – 629 тис гривень, за паї населення – понад 2,2 млн гривень, за оренду землі – понад 3,7 млн гривень, за єдиний податок – 1,7 млн гривень. Додамо, що решта підприємств, які працюють на території громади, заплатили врази менше податків – від 5,4 млн гривень до 1,7 млн гривень.

Щодо участі у соціально-економічних угодах, то СКК «Ярославна» став і тут першим, сплативши більше, ніж усі решта аграріїв разом узяті. Так за 2021 рік підприємство інвестувало у розвиток територій більше 2 млн гривень, при цьому інші підприємства спрямували значно менше коштів – від 438 тисяч гривень до 2,4 тисячі гривень, а дехто (серед яких є і компанія-мільярдер) взагалі проігнорував це, не давши жодної копійки.

«Особливим партнером громади залишається ССК “Ярославна”, загальні податкові надходження якого та суми, надані за соціальними угодами, склали більше 10 млн. грн. Крім того, це підприємство співфінансувало 5 млн. грн. у ремонт дороги по селу Скуносове. Тож “Ярославні” – особлива вдячність від громади», – йдеться у дописі Путивльської міської ради.

Як бачимо, Валерій Волков не на словах, а конкретними вчинками сприяє розвитку власної громади – він любить свою Путивльщину і готовий прикласти багато зусиль, щоб зробити свій край успішним та заможним. Путивляни бачать таку позицію Валерія Валентиновича і, у свою чергу, підтримують свого депутата.

4 листопада
3 листопада