Вчора
15 травня
13 травня
11 травня
7 травня
6 травня
1 травня
30 квітня
29 квітня
25 квітня
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня

Коронавірус? Мер Тростянця Бова пішов на лікарняний

Мер Тростянця пішов на лікарняний. Про це стало відомо з повідомлення, оприлюдненого на офіційному сайті Тростянецького районного суду.

За його інформацією, 27 жовтня 2020 року під час судового засідання в об’єднаній справі про адміністративне правопорушення стосовно міського голови м.Тростянець за обвинуваченням у вчиненні адміністративних правопорушень, пов’язаних з корупцією, передбачених частиною 1 та 2 статті 172-7 КУпАП, були розглянуті клопотання посадовця та його захисника про відкладення судового розгляду  у зв’язку із неможливістю їх явки у судове засідання з наступних причин.

Особа, яка притягається до адміністративної відповідальності, подала клопотання про неможливість участі у розгляді справи у зв’язку з перебуванням із 26 жовтня 2020 року згідно листка непрацездатності на лікарняному.

Захисник посадовця повідомив про перебування на самоізоляції через контактування з особою, у якої підтверджено COVID-19.

Визнавши причини неявки указаних учасників справи у судове засідання поважними, суд відклав судовий розгляд до 11 год. 00 хв. 03 листопада 2020 року.

Нагадаємо, у протоколах про адміністративні правопорушення мова йде про те, що за версією особи, яка склала протоколи, міський голова м. Тростянець уклав договори про публікації інформаційних матеріалів у щотижневику «Круглий двір» в умовах реального конфлікту інтересів, і про який не повідомив відповідно до статті 28 Закону України «Про запобігання корупції».

Додамо, що розгляд корупційної справи проти Юрія Бови триває вже не один місяць. Більшість засідань чиновник не відвідував, списуючи свою відсутність на більш «важливіші справи».

Джерело: sumy.today

4 листопада
3 листопада