1 травня
30 квітня
29 квітня
25 квітня
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня

Коронавірус на Охтирщині: За рішенням комісії ТЕБ та НС район повернуто до «зеленого» рівня епідемічної небезпеки

Про це керівник апарату Володимир Гуць сказав під час апаратної наради при голові райдержадміністрації

Начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту райдержадміністрації Віра Сітало напередодні початку нового навчального року доповіла про готовність навчальних закладів освіти району до роботи в умовах адаптивного карантину.

«Заклади освіти району готові до нового навчального року. Усі вимоги постанови №50 від 22.08.2020 Головного державного санітарного лікаря України дотримані. Розроблено графіки приходу дітей до школи та визначені окремі входи для початкової та старшої школи. Проведено інструктаж з вчителями та техпрацівниками. Придбано безконтактні термометри для вимірювання температури учнів та вчителів, яка не повинна перевищувати 37,20»,- наголосила Віра Дмитрівна.

Володимир Гуць зобов’язав забезпечити дотримання у закладах освіти району протиепідемічних заходів для стабілізації епідемічної ситуації. «З метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19) у навчальному 2020-2021 році необхідно забезпечити належні протиепідемічні заходи, спрямовані на запобігання ускладнення епідемічної ситуації в районі», -сказав керівник апарату.

4 листопада
3 листопада