Вчора
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня

Кращим водієм «Електроавтотрансу» стала жінка

Традиційно, восени адміністрація КП СМР «Електроавтотранс» організовує конкурс професійної майстерності. Цьогоріч до участі у конкурсі було допущено 27 водіїв.

«З кожним роком кількість працівників, які хочуть змагатися за звання кращого водія, збільшується. Якщо минулого разу це дуло 20 водіїв, то вже зараз 27. Це свідчить про те, що колектив прагне рости професійно. А висококласний водій за кермом – це відповідно і надання якісних послуг, і задоволені пасажири. У свою чергу ми мотивуємо такі прагнення», – каже керівник КП СМР «Електроавтотранс» Андрій НОВИК.

Протягом кількох днів водії тролейбусів демонстрували свої знання з ПДР, на швидкість міняли вугільні вставки, виявляли та усували неполадки у роботі рухомого складу, змагалися у майстерності керування тролейбусом. Загалом, на шляху до перемоги конкурсанти пройшли 6 етапів.

За рішенням журі, у загальному заліку ІІІ місце посів Юрій Забіла, ІІ присудили Євгену Шурхаєву, переможцем змагань стала Тетяна Борченко (досвід роботи водієм тролейбуса – 6 років). Трійці лідерів конкурсу буде підвищено клас кваліфікації водія тролейбуса. Решта водіїв, які брали участь у змаганнях, були відзначені грамотами.

До слова, з 2018 року звання “Кращий водій тролейбуса” було закріплене за Яною Бабкіною.

4 листопада
3 листопада