Вчора
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

Кролевецькі лісівники – лідери у своїй галузі на Сумщині

Кролевецьке лісомисливське господарство за підсумками ІІ кварталу 2020 року зайняло перше місце серед лісівників Сумської області.

6 серпня 2020 року голова Кролевецької райдержадміністрації Наталія СРІБРАНЕЦЬ з робочим візитом відвідала державне підприємство «Кролевецьке лісомисливське господарство».

Кролевецьке лісомисливське господарство за підсумками другого кварталу 2020 року зайняло перше місце серед лісівників Сумської області за результатами трудового суперництва. Голова райдержадміністрації привітала колектив підприємства з високою оцінкою їх трудової та економічної діяльності.

Директор ДП «Кролевецьке лісомисливське господарство» Олександр ПОСОШЕНКО ознайомив голову райдержадміністрації зі здобутками підприємства та розповів про перспективи його розвитку.

Деревообробна галузь є однією з провідних у економіці Кролевецького району, значну площу якого займають ліси. Окрім заготівлі і переробки деревини, ДП «Кролевецьке лісомисливське господарство» значну увагу приділяє відновленню лісового фонду – у 2016-2020 роках кролевецькі лісівники здійснили посадку лісових культур на площі близько 600 гектарів.

На сьогоднішній день ДП «Кролевецьке лісомисливське господарство» дає робочі місця 266 штатним працівникам. Обсяг реалізованої продукції (без ПДВ) у першому півріччі 2020 року становив 48 млн. 555 тис. грн. Податків та виплат на користь держави підприємство сплатило 17 млн. 991 тис. грн.

Державне підприємство «Кролевецьке лісомисливське господарство» знане й відоме не тільки на теренах області, України, а й за її межами. Воно вважається флагманом переробки деревини серед підприємств області. Весь технологічний процес деревообробки здійснюється з використанням сучасних технологій та новітнього обладнання, випущена ж продукція відповідає сучасним як вітчизняним, так і міжнародним стандартам.

4 листопада
3 листопада