Вчора
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня

Липоводолинський «агробарон» Жамардій знову наплював на людей і місцеву владу, запустивши свою проблемну сушарку

Ділок із Липової Долини Сергій Жамардій, який роками не давав місцевим людям спокійно дихати чистим повітрям та приносив численні збитки й проблеми громаді, знову запустив свою сушарку.

Зробив це «агробарон» Жамардій, посилаючись начебто на результати перевірки виробництва , яку агропідприємство замовило самостійно та пройшло «успішно». Нагадаємо, що «операцію» провели по-тихому – ще 29 червня, коли сушарка не працювала, та не повідомивши ні владу, ні місцевих жителів, які роками дихали відходами мазуту й пилом від переробки зернових культур.

Показовий запуск виробництва керівник ТОВ «Агропартнери-2009» Сергій Жамардій зафіксував на відео. На ньому підприємець показав, як начебто його зерносушарка працює на «всю потужність» та звинуватив жителів Липової Долини у наклепі проти нього.

«Ми запустилися. Отримали дозвіл на викиди. Ось так ми працюємо на всю потужність. А дивіться, що витворяють ці борці за екологію. Підпалили сміття. Якраз на їх будинок йде ця хмара. І, мабуть, зараз знімають і розказують, як  Жамардій їх травить», –  прокоментував показове відео він.

При цьому так і не зрозуміло, звідки йшов той дим і хто взагалі спричинив його.

Цікаво, що коли сушарка дійсно була завантажена, то з архівних фото добре видно, що з труби валив чорний дим. І це явно не та картина, яку для замилювання очей сьогодні показав підступний Жамардій.

Ставлячи власні інтереси на перше місце, «агробарон» в чергове знехтував думкою мешканців Липової Долини, які живуть впритул до його сушарки, селищної та районної влади, депутатського корпусу. До речі, рішенням останнього на одній із сесій було рекомендовано перенести зерносушарку за межі селища. Утім, як бачимо, Жамардій проігнорував це рішення.

Також нагадаємо, що нещодавно у Липовій Долині  відбулися громадські слухання щодо наміру отримання дозволу на викиди ТОВ «Агропартнери-2009».  Жамардію не вистачило сміливості прийти до людей особисто. Натомість він відправив свого представника та привіз «підконтрольних тітушок» із сусідніх сіл, які намагалися вплинути на хід голосування.

До речі, про те, що сушарка Жамардія отримала дозвіл на викиди, стало відмово як раз під час зібрання. Присутні люди та представники депутатського корпусу поставили під сумнів результати перевірки, відтак у підсумку було прийнято рішення щодо створення робочої групи, яка вивчатиме цю ситуацію.

Та якщо численні обурення людей, позови до суду та суперечки із місцевою владою не зупинили  «агробарона» Сергія Жамардія, то, схоже, діяльність робочої групи йому точно не стане на заваді. Тим паче, що підприємець вже запустив свою сушарку, не дочекавшись результатів перевірки…

4 листопада
3 листопада