Вчора
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

Майстер RGM group Сергій Степаненко: “І кожен фініш дороги – це по суті старт нової”

Сергій Степаненко працює на ТОВ «Роад Констракшн», що входить до складу RGM group, вже близько 7 років. Сьогодні досвідчений майстер і не згадає, скільки всього доріг було влаштовано за 7 років, скільки добрих та теплих слів почула його дорожня бригада від вдячних мешканців Сумщини за кожен кілометр нової, безпечної траси.

За освітою Сергій електрогазозварник, втім із роботою за спеціальністю у чоловіка не склалося. Довелося їхати працювати за кордон. Але зв’язок з родиною нерозривний – повернувся додому і знайшов своє покликання майстра на ТОВ «Роад Констракшн».

«Мені подобається усе, що я роблю, з ким я працюю і де я працюю. Мабуть, наша компанія втілює в життя мрію кожного водія – безпечно доїхати додому, де чекає родина, діти, близькі. Приємно усвідомлювати, що ми працюємо задля такої мети. Адже на кожного хтось чекає вдома, і кожен із нас щоденно буває в дорозі. Надихає реакція людей, які звикли до ям на дорозі, а тепер бачать кардинально іншу картину», – зазначає Сергій.

Чоловік брав участь у ремонтах доріг на Білопільщині, у Нижньому Піщаному, Миколаївці, укладав асфальт на мосту в селі Климентове. Попри велику кількість завершених об’єктів, чоловік вважає це лише стартом і полишати улюблену справу не планує.

4 листопада
3 листопада