Вчора
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

Мандрівка до Європи попри пандемію можлива: Сумчани поділилися враженнями від поїздки до Польщі

Польща вже давно стала яскравим прикладом країни, яка змогла підняти економіку та рівень життя людей, а також розвинути туристичний потенціал, який нині вабить найвибагливіших мандрівників країни та світу.

Так, вперше з початку пандемії Польща нарешті відкрилася для туристів. З 9 вересня місцева влада країни внесла Україну до списку країн, з яких дозволено в’їзд мандрівникам з будь-якою метою поїздки. Скористатися цим правом вже встигли сумчани, які й поділилися тонкощами свого європейського вояжу. Для цієї подорожі студент Дмитро та вчителька Ірина Петрівна обрали маршрут Суми – Київ – Варшава – Познань – Щецин. Зізналися, що в Європу поїхали вперше, відтак передчуття майбутньої подорожі не залишало їх упродовж усієї поїздки.

Дорога до польської столиці – Варшави, за їх словами, зайняла всього 17 годин. Кажуть, не очікували, що потрапити до Європи можна так швидко. До речі, значна кількість українців, у тому числі й жителів нашої області, їздять в сусідню Польщу на роботу по відкритій візі. Такий варіант взяв на замітку для себе й студент Дмитро, який у майбутньому розглядає цю країну для працевлаштування. Каже, завдяки насиченому місцями маршруту, він, серед іншого зміг наочно ознайомитися з особливостями життя у цій країні.

Так, за словами сумчан, найбільше їх вразила краса Старого міста, яке включено до списку скарбів ЮНЕСКО. Також вони познайомилися зі знаменитою Замковою площею, Королівським замком з привидами, а також пройшлися популярними туристичними місцями та об’єктами – вулицею Св. Іоанна, Ринковою площею, костелом Св. Мартіна тощо. Сумчани зізналися, що не шкодують, що скористалися послугами від «Еліт Експресс», адже поїздка пройшла на високому рівні.

Служба перевезень «Еліт Експресс» пропонує регулярні пасажирські перевезення по Україні та до Європи. Комфортабельні автобуси, на яких здійснюються поїздки, забезпечать затишок та максимальну безпеку під час подорожі.

Багаторічний досвід роботи служби «Еліт Експресс» в сфері регулярних пасажирських перевезень та якість наданих послуг, визначаються великою кількістю позитивних відгуків від наших клієнтів.

Для того, аби замовити квиток жителі Сумщини можуть звернутися до служби «Еліт Експресс» або зателефонувати за номерами телефонів:
066 119 58 58; 068 113 58 58;
+ 48 22 116 58 85.

Працівники компанії нададуть відповіді на питання та допоможуть професійно вирішити всі організаційні нюанси.

4 листопада
3 листопада