Вчора
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня

Медики 5-ї лікарні звернулися до нардепа Ананченка. Просять примусити їхнього керівника виплатити зарплату

До народного депутата від Сумщини Михайла Ананченка (партія «Слуга народу») звернулися медики інфекційного небоксованого відділення для пацієнтів, які потребують інтенсивної терапії, із проханням допомогти їм відстояти свою зарплатню. Виявляється, в умовах боротьби з пандемією і катастрофічної нестачі медичних кадрів працівники лікарні не отримують зароблених коштів! Про це обранець повідомив у Фейсбуці.

Нардеп узяв питання на особистий контроль та ініціює виклик керівника 5-ї лікарні на сесію Сумської міської ради, аби той прозвітував про свій “посадовий злочин”. Обранець вимагає дати відповідну оцінку діям головлікаря.

“Пост гніву😡😡😡.

Чи можете ви уявити, що в умовах боротьби з пандемією, катастрофічної нестачі медичних кадрів деякі директори лікарень дозволяють собі не виплачувати персоналу, зазначте інфекційного відділення, заробітну плату? Ні? Я – теж, а виявляється, в 5-й Сумській клінічній лікарні можуть!

До мене звернулися медики (середній персонал) інфекційного небоксованого відділення для пацієнтів, що потребують інтенсивної терапії з проханням розібратися і допомогти.

Далі цитую: “Ми працюємо з пацієнтами хворими на Коv-19 і весь час у нас не вистачає середнього і молодшого медичного персоналу! Ставки додають в обмеженій кількості,лише в той час, коли ми вже фізично не здатні працювати! Також оплата нашої праці відбувається за незрозумілим нам розрахунком, а за серпень місяць заробітної плати нам досі не заплатили!”

Як можна?! Медики сьогодні на передовій у боротьбі з СОVID, працюють, ризикуючи власним здоров’ям! Чи можливо керівник 5-ї лікарні забув, що його прямий обов’язок забезпечити колектив гідними умовами праці та зарплатою?! Цікаво, а собі він не забув її заплатити? Навіть сумніву не маю, що ще й з премією!!!!😡😡😡

Тому, прошу представників партії “Слуга Народу” у Сумській міській раді зробити депутатський запит, щодо розміру зарплати та премій керівника лікарні, запросити його на засідання сесії, заслухати звіт по даній ситуації; тоді: дати відповідну оцінку його діям.Також звертаюся до очільника Сум! @Олександр Лисенко, маєте викликати керівника лікарні і з’ясувати, чому той нехтує розпорядженнями міністра охорони здоров’я та Указами Президента.

Як на мене – це посадовий злочин, який має бути покараний!

Триматиму ситуацію на контролі, готую звернення до міністра охорони здоров’я”, – написав Михайло Ананченко.

4 листопада
3 листопада