Вчора
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня

Мер Бова виділяє своєму синові сотні тисяч гривень начебто на розвиток спорту у Тростянці

Про оборудку мера Тростянця Юрія Бови з бюджетними коштами розповів Валерій Партала.

Невгамовний міський голова Тростянця Юрій Бова продовжує матеріально «підтримувати» свою родину за рахунок бюджетних коштів.

Так, спроба «спонсорувати» бізнес своєї дружини – подавати платні оголошення в місцеву газету, яка їй належить, закінчилась чотирма протоколами про корупцію. Тепер черга дійшла до його сина-депутата.

Як стало відомо із оприлюдненого відео, Юрій Бова виділив Руслану Бові, який серед іншого очолює ГО «Спорт Тростянеччини», «кругленьку» суму коштів – 122 тис. грн, 178 тис.грн., 199 тис.грн., 199 тис. грн. (загалом  688 тис. грн.) начебто на розвиток спорту.

При цьому жодних звітів про проведену роботу чи пафосних сюжетів, як це любить робити Юрій Бова, ми не бачили. Та все ж, схоже, що його спроба «по-тихому» виділити гроші провалилася.

Додамо, що усі викриття про його діяння, політик, звичайно ж, називає сфабрикованими, а дії поліції – підкупними. При цьому сам міський голова Тростянця уникає можливості “відбілити” своє ім’я, а по факту – намагається максимально відтягнути судовий процес, щоб не приходити до суду, аби не отримати напередодні виборів статус корупціонера. Більш детально з виправдовуваннями Бови можна ознайомитися в його інтерв’ю.

4 листопада
3 листопада