19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня

Мер Конотопа облив нардепа від “Слуги народу” водою під час засідання міськради

Народний депутат Олександр Качура вказав меру Конотопа Артему Семеніхіну на низку серйозних проблем міста, зокрема, з поганою очисткою води.

Мер міста Конотоп Сумської області Артем Семеніхін облив народного депутата від партії “Слуга народу” Олександра Качура водою. Пляшку з водою на засідання міської ради приніс сам народний депутат, щоб звернути увагу місцевої влади на незадовільну очистку води водоканалом міста.

Про це повідомляє кореспондент Delo.ua з місця подій.

Виступаючи на засіданні, представник фракції “Слуга народу” у Верховній Раді заявив, що зараз в Конотопі існує чимало проблем. За словами Олександра Качури, в місті закриваються підприємства, зокрема, м’ясокомбінат і молокозавод, а місцевий хлібозавод знаходиться в поганому стані.

“Чому депутати до вас звертаються, а ви не вирішуєте ці питання? Блокуєте рішення, коли зі зверненням приходять представники партії” Слуга народу “? – запитав Качура у Семеніхіна. Після цього нардеп поставив перед ним півтораметрову пляшку з каламутною рідиною, яку, за його словами, набрали з крана в Конотопі.

У відповідь мер Артем Семеніхін розповів, що невелике містечко Тростянець отримало 300 млн грн з держбюджету на будівництво спорткомплексу, у той час як Конотопу народні обранці кошти на, зокрема, водопровід, виділяти не поспішають. Після чого заявив, що “депутат перегрівся” і “його треба освятити місцевої святою водою”.

У результаті невеликої бійки, втім, більше “постраждав” сам ініціатор: велика частина води вилилася на білу сорочку мера.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що мер Конотопа Артем Семеніхін скористався службовим становищем, аби за бюджетний рахунок влаштувати власну дитину на відпочинок у дитячий табір, маючи при цьому мільйонні статки.

4 листопада
3 листопада