Вчора
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня

Мер Конотопа викликає до себе “на килим” районну владу щодо смороду, який йде з Попівського заводу

Про це Артем Семеніхін заявив на своїй сторінці у Фейсбуці й попередив, що якщо не прийдуть, то відправить до них асінізатори з смердючими попівськими відходами.

“Тхне бардаямами, які знаходяться у селі Попівка. Спиртзавод нелегально працює, виготовляє спирт, щоб його розвозити по нелегальним заправках. Хочу нагадати мешканцям міста, що рік тому нардеп Ігор Молоток взявся вирішити це питання. Але рік вже минув”, – сказав мер.

Артем Семеніхін вимагає від районної влади публічного звіту на вівторок про те, що було зроблено, щоб усунути зло, яке є під Конотопом, а також представника народного депутата відповісти за свої слова.

“Якщо ви – районна влада – не прийдете і не прозвітуєте, я вам обіцяю відправити асінізатори, які возять лайно, відкачати з Попівки й привезти його під РДА і ваші будинки. Ми знаємо де ви живете. Тож будете це нюхати”, – попередив Артем Семеніхін.

Спробуйте, собаки, тільки не прийти!!!Вимагаю публічного звіту від нардепа Молотка і від районної влади за те, що обіцяли минулого року (перед виборами) вирішити проблему «Попівки»!!!Вимагаю бути присутніми у мене в кабінеті о 10:00 вівторка! В протилежному випадку – начувайтеся! Я буду захищати мешканців свооо міста усіма можливими законними і рішучими способами!!!

Опубліковано Артем Семеніхін – міський голова Конотопа Неділя, 28 червня 2020 р.

4 листопада
3 листопада