Вчора
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня

Мер Сум розповів, коли в Ковпаківському районі міста буде гаряча вода

Очільник обласного центру Олександр Лисенко повідомив у Фейсбуці, що гаряче водопостачання у Ковпаківському рарайоні міста буде відновлено протягом 3-5 днів.
“На жаль, Котельнею Північного промвузла не було вчасно подано гаряче водопостачання сумчанам. Тому було прийняте вольове рішення – і минулого тижня я особисто провів перемовини у Києві разом із засновниками та керівництвом “Теплоенерго” щодо якнайшвидшого вирішення цього питання.
Домовленість була досягнута за умови гарантії погашення боргів за енергоносії КППВ перед “Теплоенерго”, але обов’язкова умова – наявність гаранту. Таким гарантом виступило наше комунальне підприємство “Міськсвітло”, відповідне рішення сьогодні було прийняте на сесії Сумської міської ради.
Протягом 3-5 днів гаряче водопостачання буде і в помешканнях жителів, і в усіх школах, дитячих садках, лікарнях та інших закладах, розташованих у Ковпаківському районі.
Дорогі сумчани! Прошу вибачення за ці незручності, але я особисто робив усе, щоб Ковпаківський район був забезпечений гарячою водою. Це ті реальні справи, про які ми завжди говоримо”, – написав Олександр Лисенко.
4 листопада
3 листопада