16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня

Мер Сум заявив, що без жорсткого контролю неможливо досягнути результатів у боротьбі з COVID-19

Під час щопонеділкової апаратної наради міський голова Олександр ЛИСЕНКО наголосив на необхідності посилення контролюючих заходів у боротьбі з поширенням коронавірусної інфекції мобільними групами та правоохоронними органами.

Відповідне доручення від очільника Сум надійшло профільному заступнику міського голови Максиму ГАЛИЦЬКОМУ.

«Без жорсткого контролю ми не досягнемо результатів у боротьбі з COVID-19. Адже, навіть попри призначення штрафів та рейди мобільних груп, люди все одно продовжують порушувати карантин, перебуваючи у міському пасажирському транспорті, на зупинках та інших громадських місцях без засобів індивідуального захисту. Тому контроль, і ще раз контроль!» – підкреслив керманич обласного центру.

Разом із тим, розпорядження опрацювати питання виплати заробітної плати медичним та іншим працівникам закладів охорони здоров’я, які безпосередньо зайняті лікуванням хворих на коронавірус, та підготувати відповідні пропозиції Олександр Лисенко адресував директору департаменту фінансів, економіки та інвестицій Світлані ЛИПОВІЙ та в. о. начальника відділу охорони здоров’я Олені ЧУМАЧЕНКО.

4 листопада
3 листопада