Вчора
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня

Мер Тростянця Юрій Бова розповсюджує інтернет-фейки

На своїй сторінці у Фейсбуці Юрій Бова поширив допис колишнього очільника міста Суми Геннадія Мінаєва щодо ремонтних робіт на автомобільній дорозі загального користування державного значення Н 12 “Суми — Полтава” у селі Верхня Сироватка Сумської області. Мер висловив свою підтримку, не беручи до уваги те, що дана інформація має викривлений характер.

“800 метров ремонта дороги – ПЕРЕКРЫТИЕ ДВИЖЕНИЯ на 100 дней!

На СТО СУТОК, Карл!

Причем, мост в Верхней Сыроватке несколько лет назад построили новый!

Что они там СТО ДНЕЙ / СУТОК собираются ремонтировать?”

За звичайних умов такий відрізок дороги ремонтується за досить короткий період часу, не створюючи незручностей для водіїв автотранспортних засобів. Проте у цьому випадку проводитимуться складні роботи зі зрізу земельного насипу, щоб вирівняти дорогу згідно сучасних норм. Тобто доведеться зрізати пагорб, перевозити грунт в інше місце, а це десятки тисяч кубічних метрів! Це зробить проїзд значно комфортним, безпечним та економнішим. Відтак ремонт потребуватиме більше часу та зусиль.

Очільнику міста доцільно врахувати вказану інформацію і не розповсюджувати панічні настрої щодо терміну виконання ремонту, якщо звичайно він хоча б розуміє у чому полягає суть вищезгаданих дорожніх робіт. З іншого боку, коли ж пан Бова знав про об’єми робіт і все одно поширив безглуздий допис екс-мера Сум Генадія Мінаєва, то виникають питання: навіщо він це зробив? І чи не пов’язано це із майбутніми місцевими виборами, для перемоги на яких тростянецький керманич вирішив застосувати такі підлі маніпуляційні прийоми.

4 листопада
3 листопада