Вчора
30 квітня
29 квітня
25 квітня
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня

Мер Тростянця жалкує, що не вивів людей на протести та перекриття трас

Про це чиновник заявив, коментуючи приєднання Тростянецької ОТГ до Охтирського району.

Мер Бова розповів, що там і досі не полишають надії приєднатися до Сумського району, незважаючи навіть на те, що добиратися до Сум тростянчанам буде вдвічі довше і вдвічі дорожче (може тому і не вивів, бо боявся, що не підуть?). Кажуть, що перспектив для розвитку там більше, ніж у сусідній Охтирщині, а всі їх напрацювання можуть опинитися під загрозою  (чергова маніпуляція Бови, для власного піару – адже сьогодні Тростянець має власну ОТГ і тому новий район чи то Сумський, чи то Охтирський, ніяк не зможе забрати ті ресурси, якими володіє громада, якщо, звичайно, Бова сам не мав на меті їх кудись вивести для покращення власного матеріального стану).
Натомість у Охтирському районі переконані, що зможуть забезпечити якісну роботу усім територіям, які до них приєднаються.
«Знаємо бажання, що Лебедин вирішив відійти до Сумського району. Можливо, це має якесь логічне пояснення, але Тростянецький район повинен увійти до нашого складу. Він територіально розміщений ближче. Якщо він приєднається до Сумського району, то Охтирський існувати як такий не зможе», – прокоментувала т.в.о голови Охтирської РДА Наталія Окрайченко.

Крапку у цьому питанні поставить Верховна Рада, яка має прийняти постанову про ліквідацію та утворення на Сумщині нових районів.

4 листопада
3 листопада