Вчора
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

Мешканець Сумщини зізнався поліції, що вживає марихуану близько 50 років

По вулиці Нижньохолодногірській у Сумах під час поверхневого огляду в 30-річного чоловіка працівники поліції виявили зіп-пакет із порошкоподібною речовиною, зовні схожою на наркотичну.

У ході обшуку за місцем мешкання 20-річного сумчанина поліцейські знайшли 10 грамів марихуани та медичний шприц з прозорою рідиною, схожою на наркотичну.

У Конотопі співробітники поліції вилучили у 34-річного чоловіка згорток, у якому знаходилось 5 грамів канабісу.

800 грамів марихуани та саморобний пристрій для її вживання виявили правоохоронці під час проведення обшуку за місцем мешкання 65-річного жителя Недригайлівського району. Крім цього, з його присадибної ділянки було вилучено 11 рослин коноплі. Сам чоловік пояснює, що вирощував їх для власного вжитку, адже вживає марихуану близько 50 років.

Усе виявлене правоохоронці вилучили та направили на експертизу.
За даними фактами у поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» та ч. 1 ст. 310 «Посів або вирощування снотворного маку чи конопель» Кримінального кодексу України.

4 листопада
3 листопада