Вчора
25 липня
24 липня
19 липня
18 липня
17 липня
16 липня
15 липня
11 липня
10 липня
6 липня
5 липня
1 липня
28 червня
25 червня
20 червня

Мешканцю Свеси, який вбив двох людей у Сумах, пом’якшили покарання

У травні 2017 року уродженець Свеси позбавив життя жителів Роменського району (батька та сина). Суди першої інстанції винесли йому покарання у вигляді спочатку 14 років позбавлення волі, а потім – 15 років ув’язнення.  Сам злочинець вважав таке покарання занадто жорстоким і просив Сумський апеляційний суд визнати, що він діяв у стані необхідної оборони.

У той злополучний день між нашим земляком та його знайомим, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, виник конфлікт. В результаті якого потерпілий взяв ніж і напав на свесянина, але останній вихопив ніж і наніс їм 8 ударів, які виявились смертельними.

Побачивши вбивство сина, батько загиблого почав кричати і називати його вбивцею, за що він отримав декілька ударів в обличчя. Батько загиблого взявся за ніж, але скористатися ним не зміг. Нападник знову вихопив ніж і наніс чоловіку 6 ударів, які також спричинили смерть.

Розглянувши справу Сумський апеляційний суд прийшов до висновку, що вбивця не діяв у стані необхідної оборони і відхилив скаргу. Щоправда, дещо послабив покарання засудженому, зменшивши його з 15 до 14 років позбавлення волі.

Джерело: yampil.info

4 листопада
3 листопада