Вчора
25 липня
24 липня
19 липня
18 липня
17 липня
16 липня
15 липня
11 липня
10 липня
6 липня
5 липня
1 липня
28 червня
25 червня

Микиту Баню зняли з посади керівника фракції «Слуга народу» у Сумській обласній раді

18 липня депутати «Слуги народу» у Сумській обласній раді відправили у відставку голову своєї фракції Микиту Баню.  Про це редакції «Сумських дебатів» повідомили джерела в облраді.

Рішення, відповідно до положення про фракцію, було підтримане більшістю народних обранців, які були присутні на зібранні, зокрема й головою Сумської обласної ради Віктором Федорченком.

Основними причинами відставки, за даними джерел, стали незадовільна комунікація, відсутність погодження з депутатами у прийнятті кадрових рішень, різні погляди щодо коаліції у Сумській обласній раді.

Наразі обов’язки голови обласної фракції «Слуга народу» виконує Віра Лаврик. До цього часу вона працювала заступником керівника. Найближчим часом відбудеться засідання фракції, на якому оберуть нового голову та заступників.

Також відомо, що відбулася зустріч депутатів Сумської обласної ради із головою партії «Слуга народу» Оленою Шуляк. Очільниця політсили підтримала останні кадрові ініціативи на Сумщині, тобто звільнення Микити Бані з посади голови фракції було у тому числі погоджено і на вищому рівні.

4 листопада
3 листопада