Вчора
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

Микола Мороз із RGM group: “Саме у 2000-х роках я вперше взяв до рук тротуарну плитку”

А вам знайомий Микола Мороз із RGM group? Ви неодноразово могли бачити його кремезну, богатирську статуру на численних об’єктах з благоустрою нашого міста. Свого часу, талановиті руки майстра зводили стадіон «Ювілейний». І ось тепер він улаштовує тротуарні майданчики та вулиці нашого краю. А як вдало і тонко Микола жартує. Ви просто повинні з ним познайомитися!

«Я працюю у компанії RGM group із 2003 року. Разом зі своєю командою ми реалізували сотні проектів з благоустрою нашого міста. Як вам, до речі, Весільний сквер у Сумах, та доглянуті доріжки на вулиці Петропавлівській та Римського-Корсакова. Ми доклали чимало зусиль, щоб сумчани були задоволені. Наразі наша компанія будує дороги та мости по всій області, тому нам роботи вистачає – разом з хлопцями укладаємо дорожні бордюри. Радію, що ми разом робимо суспільно-важливу справу.
Люблю освоювати нові технології, з якими раніше не доводилося працювати. Я не боюсь цієї «невідомості». Саме у 2000-х роках я вперше взяв до рук тротуарну плитку – тоді вона ще тільки почала з’являтися і мало хто вмів із нею працювати.
Зараз же складно уявити місто, в якому немає дороги, улаштованої саме плиткою. Саме тому мені і подобається працювати в RGM group – ми відкриті до прогресивних технологій, не боїмося нового і невідомого. Впевнено беремося за все те, що допомагає нам ставати кращими і кориснішими у нашій справі!»

Окрім улюбленої справи Микола має ще й хоббі, яке навіть переросло у спортивне звання – кандидат майстра спорту з гирьового спорту! Останній результат Миколи – піднімання 24-кілограмової гирі 130 разів!

Ось такі сильні і талановиті чоловіки працюють в RGM group!

4 листопада
3 листопада