Вчора
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня

Мінеральний порошок від RGM group – необмежені можливості для дорожнього будівництва

У 2020 році RGM group долучилася до масштабного будівництва доріг Сумщини. Наразі  група компаній забезпечує виробників асфальтобетонних сумішей Сумщини мінеральним порошком, який є обов’язковим компонентом якісного дорожнього покриття.

А ви знаєте масштаби можливостей RGM group?

Для виробників асфальтобетонних сумішей на виробничій базі у смт. Степанівка (Сумський район, вул.Робітнича, 2) встановлено силоси великої місткості для зберігання мінпорошку. Відвантажується будь-який об’єм мінерального порошку, аби дороги Сумщини безперервно будувалися. Мінеральний порошок надає міцності, пружності та пластичності асфальтобетону, робить його поверхню рівною та захищає від деформацій.

Першокласні виробники знають, що якісний компонент асфальтобетонних сумішей в майбутньому мінімізує потреби при поточному ремонті доріг. А це, безсумнівно, задоволені жителі та гості нашого регіону, позитивні відгуки клієнтів.

RGM group забезпечує стабільну поставку мінерального порошку згідно домовленостей та в строк. Відвантаження здійснюється в автоцементовози.

Джерело http://debaty.sumy.ua/news/mineralnij-poroshok-vid-rgm-group-neobmezheni-mozhlivosti-dlya-dorozhnogo-budivnitstva

4 листопада
3 листопада