Вчора
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня

«Міняю жінку»: Донька депутата Сумської облради взяла участь у популярному телепроекті

Донька депутата Сумської облради Марії Коняєвої Тереза Терещенко змінила чоловіка. Щоправда, це сталося всього лише на один тиждень і в рамках проекту «Міняю жінку».

Глухівчанка побувала берегинею вогнища в сонячному містечку Берегове, що на іншому кінці країни. Тут, на Закарпатті, живе родина: мама Юля, тато Сергій та син Артем. Юля – домогосподарка: незважаючи на те, що вона постійно вдома, їй ніколи не буває сумно, адже вона завжди знайде, як розважити себе. Сергій – приватний підприємець, який займається медичною комп’ютерною діагностикою. Чоловік дуже часто їздить у відрядження, через що подружжя дуже рідко свариться. Останнім часом у Сергія і Юлі з’явилися непорозуміння через занадто велику емоціональність Юлі. Жінка ж хоче, аби її чоловік став більш турботливим по відношенню до неї, пише hlukhiv.info.

У місті Глухів живе родина: мама Тереза, тато Юрій і їхній син Максим. Жінка – культурний організатор в училищі, а чоловік працює таксистом. Тереза і Юрій вже разом 14 років. Жінка дуже любить вчитися чомусь новому, аби не стояти на місці. Однак Юрію це не подобається, чим Тереза і невдоволена.

Чи вдасться родинам винести для себе важливий досвід з обміну – дивіться 4 випуск 15 сезону «Міняю жінку» онлайн на 1+1.

4 листопада
3 листопада