Вчора
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня

Музиканти з Сумщини відзначилися на конкурсах у Грузії і Туреччині

У Батумі (Грузія) відбувся Міжнародний фестиваль-конкурс мистецтв “ЗОЛОТОЕ РУНО”, у якому серед багатьох представників із інших країн — Грузії, Білорусії, Казахстану, Китайської Народної Республіки, Латвії взяли участь і колективи художньої самодіяльності Миколаївського центру культури і дозвілля, що на Білопільщині, передає bilopillia.city.

Конкурс оцінювало міжнародне журі. Приємно відзначити, що в номінації «Вокально-інструментальний жанр» лауреатом І ступеню став народний аматорський вокально-інструментальний ансамбль «Мрія», учасниками якого є музиканти з Миколаївки Максим Близнюк (клавіші), Олексій Куліченко (бас-гітара), Андрій Риков (соло), Олексій Федина (вокал, гітара) та Іван Шарков (керівник ансамблю, вокал, клавіші).

З 15 по 22 жовтня  проходив очно-дистанційниий II Міжднародний фестиваль-конкурс мистецтв «GOLD ART FEST» (м. Кемер, Туреччина). Участь у фестивалі брали колективи та окремі виконавці з Молдови, Казахстану, Туреччини та України.

Захід проходив за підтримки мерії міста Кемер та консульства України в місті Анталья. Консул України Емір Рустамов також взяв участь у фестивалі Gold Art Fest, що другий рік поспіль проходить в одному з готелей Кемеру. Консул високо оцінив професійну майстерність учасників конкурсу.

Всі відеоролики, які відправляли учасники конкурсу, були розміщені на спеціальному каналі в Youtube, групах Фейсбуку, проводилися обговорення у загальному доступі.

Миколаївські музиканти у складі ВІА «Мрія» й у цьому конкурсі показали себе найкраще, виборовши перше місце в номінації «Вокальне мистецтво».

— Ми щиро дякуємо всім, хто за нас вболівав та нас підтримував. Також висловлюємо щирі слова подяки організатору заходу – Станіславі Котелянській за надану можливість взяти участь у цьому фестивалі-конкурсі, та Олександру Лященку, який допоміг відправити відеоролики, для участі в конкурсі, — зазначив учасник «Мрії» Олексій Федина.

4 листопада
3 листопада