Вчора
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

На Буринщині офіційно представили нового голову РДА

Сьогодні голова облдержадміністрації Роман ГРИЩЕНКО офіційно представив активу Буринського району новопризначеного очільника райдержадміністрації Мирослава БІБИКА.

«Я довіряю керівництво районом Мирославу Бібику. Буринський район – це один із небагатьох районів області, де у часи пандемії є економічне зростання – 2%. Необхідно і надалі спрямовувати зусилля на мобілізацію внутрішніх резервів і можливостей району. Переконаний, що новопризначений керівник райдержадміністрації впорається із поставленим завданням – робити всі необхідні стратегічні кроки в напрямку подальшого потужного розвитку Буринського району», – зазначив Роман Грищенко.

Мирослав Бібик у своєму виступі зауважив, що на посаду вступає з одним наміром – працювати на благо громади.

«Буринщина – це край працьовитих людей, тож перш за все ми спільно будемо працювати над розвитком територій. Дієве самоврядування, фахівці, порядок, законність та безпека кожного мешканця – це те, за що я маю відповідати», – зазначив новопризначений голова райдержадміністрації та подякував за наданий кредит довіри Президенту України Володимиру ЗЕЛЕНСЬКОМУ та керівництву області.

4 листопада
3 листопада