Вчора
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня

На Донбасі відбулася ротація зведеного загону поліції Сумщини

17 травня в зону проведення операції Об‘єднаних сил виїхав зведений загін поліції Сумщини. До його складу ввійшли працівники як роти поліції особливого призначення «Суми», так і співробітники управління патрульної поліції, галузевих служб і територіальних підрозділів. Вони мають змінити  колег, які три з половиною місяці несли службу на Донеччині в умовах протиепідеміологічних заходів.

З напутнім словом до бійців звернувся тимчасово виконуючий обов‘язки заступника начальника ГУНП  області Микола Худенко. Він зазначив, що завдання для поліцейських залишаються незмінними – підтримання правопорядку і безпеки у зоні відповідальності, захист прав і свобод громадян, чергування на блок-постах, перевірка автотранспорту, протидія злочинності, затримання членів незаконних збройних формувань, виявлення зброї, наркотиків тощо.

«Більшість з вас не вперше виїздить в зону ООС, тож ви добре знаєте, наскільки там важать пильність, дисципліна та взаємна підтримка, — підкреслив Микола Худенко. – Тож я сподіваюся, що ви на традиційно високому рівні виконаєте всі поставлені перед вами завдання, і щиро бажаю вдалого повернення додому».

Особливості нинішньої ротації в тому, що вона відбувається в умовах протидії та запобіганню небезпечній пандемії. Тож на сумських бійців лягають додаткова відповідальність і додаткові завдання по контролю за дотриманням жителями Донбасу карантинних заходів, повідомляє відділ комунікації поліції Сумщини.

4 листопада
3 листопада